Moto cestou necestou...
Moto cestou necestou...
Sleduje to někdo z vás? A co si o tom myslíte? Podle mě je to neskutečný, komerční "šit"... 

Re: Moto cestou necestou...
Kdysi jsem viděl nějaký díl z Afriky s M.Zounarem a dnes náhodou bylo z Turecka s P.Liškou. Já to absolutně nesleduju, jen když náhodou někdy při přepínání kanálů nato narazím, většinou u toho zůstanu.
Připadne mi to jako taková "cestománie" kde ukazují nejen turist.atraktivní a nyvštívená místa ale i místní síť komunikací, se spoustou "skečů" ze zastávek, neboť nemají štáb na natáčení těch nejatraktivnějších lokalit ale holt si točí a dopravují se sami a ukazují ce je potkalo a trochu "nás neandrtálce" neznalé místních poměrů občas správně poučí o realitě, smýšlení i třeba zvycích i na to na co si dát pozor , pokud by tam člověk jel. Tak nemyslím, že by to bylo "o ničem", připadne mi to spíš jako poučný pořad pro cestovatele, kteří sami jezdí ... Nj nějaká komerce a reklama tam být musí, sponzoři chtějí vidět svoje
Takže bych to viděl v tomhle duchu a občas jim ani nezávidím, holt pohodlí na cestách a doma ...
Připadne mi to jako taková "cestománie" kde ukazují nejen turist.atraktivní a nyvštívená místa ale i místní síť komunikací, se spoustou "skečů" ze zastávek, neboť nemají štáb na natáčení těch nejatraktivnějších lokalit ale holt si točí a dopravují se sami a ukazují ce je potkalo a trochu "nás neandrtálce" neznalé místních poměrů občas správně poučí o realitě, smýšlení i třeba zvycích i na to na co si dát pozor , pokud by tam člověk jel. Tak nemyslím, že by to bylo "o ničem", připadne mi to spíš jako poučný pořad pro cestovatele, kteří sami jezdí ... Nj nějaká komerce a reklama tam být musí, sponzoři chtějí vidět svoje

Takže bych to viděl v tomhle duchu a občas jim ani nezávidím, holt pohodlí na cestách a doma ...
plešoun z r.1974, stavař, amatérský sváteční neschopný motojezdec (motonováček) sedlající červenou MZ 251 ETZ 1989 (naměřen tlak ve válci 9,1-9,3 jedn.)
To zase nějaká "selebriketa" cestuje a potřebuje zamáznout náklady tak točí rádoby zajímavý pořady kde neřeknou o motorkách potažmo motocestování téměř nic? Ještě že na televizi téměř nekoukám...
MZ 251 ETZ -> Yamaha XJ 600S -> Yamaha FZS 600 Fazer -> Honda XL650V Transalp
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Já pár dílů viděl a celkem se mi to líbilo. Je jasné, že mají fungl nové motorky a hadry atd, které jim asi dali zadarmo, ale to je mi jedno. Že to jsou vpodstatě nemotorkáři mi taky nevadí. Kdyby tam půlku pořadu mleli technické detaily, asi by to většinové publikum neskouslo. Já hodnotím kladně, že tam hezky ukazujou a popisujou krajinu, co je tam kde k vidění + něco málo z místních reálií. Jako představení toho jak jet do Turecka na motorce a co tam kde vidět je to podle mě dostatečné.
A fakt Vám tak vadí, že to je komerční a že jim za to platí nebo jim jen závidíte? Jak byste to točili Vy kdybyste se o něco takového pokoušeli?
A fakt Vám tak vadí, že to je komerční a že jim za to platí nebo jim jen závidíte? Jak byste to točili Vy kdybyste se o něco takového pokoušeli?
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

Občas mi to tam dá žena neboť bych si na to nevzpomněl.Koukám na to tak na půl oka a docela rád,nijak mě to nevadí.Docela dobrá kulisa k jiný činnosti.I kdyby to byla celé pouhopouhá komerce,tak všude kolem jsou mnohem horší věci........to by mě pak musel srát i Evan McGregor a Na mašině kolem světa.Zvlášť když koukám třeba na díl, kde komentuje čin nějakýho chudýho vesnickýho usedlíka ze zapadlé oblasti a jaký je zvěrstvo, že zabil krásnýho medvěda.........to se to kecá někomu,kdo je tam na výletě.Takže k zamyšlení je pro mě pak spíš tohle.To,že je tam komerce mě nevadí.Na komerci se může vysrat jen ten,kdo si to celé zacáluje úplně sám.
Oni právě sami nejedou, mají auto za zadkem...
No vždyť s Tebou souhlasím,že jó,ale nevadí mi to.Co čekat jiného,když to jde do televize a ví se to už před cestou 

Já jim ukážu, prasatům komerčním... Příští čtvrtek si ten pořad sice zase pustím, ale budu ho sledovat úplně laxně... 

Kdybys sis chtěl Viktore poupravit měřítko vkusu a komerce, jeď se podívat do Hoštic u Volyně .....je to tam teď tak "nádherný"
, že se mi z toho už dělá zle
a rozhodl jsem se letos,že tam už jezdit nebudu abych si nekazil svůj oblíbený film.

SID: To je ono, chce to sílu, odhodlání a hlavně vůli vytrvat 

O.K., jdu do toho s vámi - do Hoštic nejedu a na telku taky nebudu koukat 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Kurňa ten Vladan to je ale chlap
.....tak mužný,tak rozhodný,tak svěží a rázný 

...a Harry by mohl připravit samolepky s bojkotem Hoštic a telky a všichni bysme si ji nalepili na stejný místo 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

požadavek zadán 

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Já bych poprosil o jednu samolepku "odmítám srát pod nátlakem", nebo teda o dvě, Vladan si jednu taky možná vezme...