Moto cestou necestou...

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Viktor

Moto cestou necestou...

Příspěvek od Viktor »

Sleduje to někdo z vás? A co si o tom myslíte? Podle mě je to neskutečný, komerční "šit"... (td)

em74

Re: Moto cestou necestou...

Příspěvek od em74 »

Kdysi jsem viděl nějaký díl z Afriky s M.Zounarem a dnes náhodou bylo z Turecka s P.Liškou. Já to absolutně nesleduju, jen když náhodou někdy při přepínání kanálů nato narazím, většinou u toho zůstanu.
Připadne mi to jako taková "cestománie" kde ukazují nejen turist.atraktivní a nyvštívená místa ale i místní síť komunikací, se spoustou "skečů" ze zastávek, neboť nemají štáb na natáčení těch nejatraktivnějších lokalit ale holt si točí a dopravují se sami a ukazují ce je potkalo a trochu "nás neandrtálce" neznalé místních poměrů občas správně poučí o realitě, smýšlení i třeba zvycích i na to na co si dát pozor , pokud by tam člověk jel. Tak nemyslím, že by to bylo "o ničem", připadne mi to spíš jako poučný pořad pro cestovatele, kteří sami jezdí ... Nj nějaká komerce a reklama tam být musí, sponzoři chtějí vidět svoje :)
Takže bych to viděl v tomhle duchu a občas jim ani nezávidím, holt pohodlí na cestách a doma ...
plešoun z r.1974, stavař, amatérský sváteční neschopný motojezdec (motonováček) sedlající červenou MZ 251 ETZ 1989 (naměřen tlak ve válci 9,1-9,3 jedn.)

Lord_Lee

Příspěvek od Lord_Lee »

To zase nějaká "selebriketa" cestuje a potřebuje zamáznout náklady tak točí rádoby zajímavý pořady kde neřeknou o motorkách potažmo motocestování téměř nic? Ještě že na televizi téměř nekoukám...
MZ 251 ETZ -> Yamaha XJ 600S -> Yamaha FZS 600 Fazer -> Honda XL650V Transalp
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...

Heki

Příspěvek od Heki »

Já pár dílů viděl a celkem se mi to líbilo. Je jasné, že mají fungl nové motorky a hadry atd, které jim asi dali zadarmo, ale to je mi jedno. Že to jsou vpodstatě nemotorkáři mi taky nevadí. Kdyby tam půlku pořadu mleli technické detaily, asi by to většinové publikum neskouslo. Já hodnotím kladně, že tam hezky ukazujou a popisujou krajinu, co je tam kde k vidění + něco málo z místních reálií. Jako představení toho jak jet do Turecka na motorce a co tam kde vidět je to podle mě dostatečné.

A fakt Vám tak vadí, že to je komerční a že jim za to platí nebo jim jen závidíte? Jak byste to točili Vy kdybyste se o něco takového pokoušeli?
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Obrázek

SID

Příspěvek od SID »

Občas mi to tam dá žena neboť bych si na to nevzpomněl.Koukám na to tak na půl oka a docela rád,nijak mě to nevadí.Docela dobrá kulisa k jiný činnosti.I kdyby to byla celé pouhopouhá komerce,tak všude kolem jsou mnohem horší věci........to by mě pak musel srát i Evan McGregor a Na mašině kolem světa.Zvlášť když koukám třeba na díl, kde komentuje čin nějakýho chudýho vesnickýho usedlíka ze zapadlé oblasti a jaký je zvěrstvo, že zabil krásnýho medvěda.........to se to kecá někomu,kdo je tam na výletě.Takže k zamyšlení je pro mě pak spíš tohle.To,že je tam komerce mě nevadí.Na komerci se může vysrat jen ten,kdo si to celé zacáluje úplně sám.

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Oni právě sami nejedou, mají auto za zadkem...

SID

Příspěvek od SID »

No vždyť s Tebou souhlasím,že jó,ale nevadí mi to.Co čekat jiného,když to jde do televize a ví se to už před cestou 8-)

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Já jim ukážu, prasatům komerčním... Příští čtvrtek si ten pořad sice zase pustím, ale budu ho sledovat úplně laxně... :D-x

SID

Příspěvek od SID »

Kdybys sis chtěl Viktore poupravit měřítko vkusu a komerce, jeď se podívat do Hoštic u Volyně .....je to tam teď tak "nádherný" (td), že se mi z toho už dělá zle :S a rozhodl jsem se letos,že tam už jezdit nebudu abych si nekazil svůj oblíbený film.

Viktor

Příspěvek od Viktor »

SID: To je ono, chce to sílu, odhodlání a hlavně vůli vytrvat (:D

Vladan

Příspěvek od Vladan »

O.K., jdu do toho s vámi - do Hoštic nejedu a na telku taky nebudu koukat :)
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Obrázek

SID

Příspěvek od SID »

Kurňa ten Vladan to je ale chlap :-heart.....tak mužný,tak rozhodný,tak svěží a rázný :-L-:

Vladan

Příspěvek od Vladan »

...a Harry by mohl připravit samolepky s bojkotem Hoštic a telky a všichni bysme si ji nalepili na stejný místo ::o
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Obrázek

Harry

Příspěvek od Harry »

požadavek zadán :D-x
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Já bych poprosil o jednu samolepku "odmítám srát pod nátlakem", nebo teda o dvě, Vladan si jednu taky možná vezme... :D-x

Odpovědět