Představte si situaci - benzinka na venkově, sluníčko, teplo, klídeček, tak akorát na to si někam vyrazit na železných ořích. Tímto způsobem uvažovala i čtveřice borců na Harleyích, a to se vší parádou jako vestičky s jednotnou kulatou nášivkou na zádech.
Výše uvedená partička si teda přijela ke stojanům, začala tankovat a celkově se kluci nikam nehnali, prostě pohodička. Ovšem celý nervózní tata (posední dobou jaksi vysazený na motorkáře) byl opět napruzen a ve vší slušnosti a klidu začal na dotyčné motorkáře žvát, co jim kurva tak dlouho trvá. Dodal něco v tom smyslu, že ho nějakej zasranej první máj nezajímá a že musí makat. Reakce harlejářuů byla jasná - něco jako "klídek dědo, dyť už jedeme"... tatínka to očividně uklidnilo a tak přidal nějakou poznámku o komunistech a zakončil to výhružkou "já vám ty motorky poleju benzínem a zapálím!!!!!!"
Osm očí se do něj zabodlo a kluci začali tvořit útočnou formaci. Nějakým zázrakem se Ségře podařilo zmínit, že tohle chování je u otce normální a že to nemají řešit, přecejen už stárne, senilní, je nasranej na celej svět a potřebuje neustále pičovat. Borci asi nechtěli ze Ségry a mě udělat sirotka a tak se na ten krátkej proces vykašlali roztočily dvouválce a šinuli si to směrem road 66.
Takto byl můj táta zachráněn před nakládačkou, ale příště tam ségra už bejt nemusí

Napsáno podle očitého svědectví Harryho ségry, Harry bohužel nebyl přítomen.