Zdeno: Za to že máš nevyrovnanou osobnost já nemůžu. Žádnou lež či křivdu jsem na tvou osobu nenapsal a co víc, bylo to myšleno z legrace - viz významně smějící se smajlík. Do mě tady šije X lidí za to, že jsem na jeden, vlastně na dva srazy přijel na otcově střepu (viz foto které pomůže některým snad alespoň trochu pochopit Harryho "status") ) abych nemusel jet trapně autem, že jsem rozmazlený protože mi vadil bordel ve Víru a nechtěl jsme tam už jezdit a nebo teď nově že jsem pochcal dětem v Rokytnici hračky a taky se z toho nehroutím a nekopu kolem sebe. Kdybychom do sebe nerýpali, tak by to tady dost možná umřelo na dotazech "jaký olej, jakou svíčku" a podobně. Každopádně důvody kvůli kterých jsi nejezdil na více akcí jsou mi dobře známy (minulý rok pracovní vytížení, letos finanční tíseň) a to je další důvod proč jsi to měl brát s rezervou když už ti ten smajlík nestačil. Pokud jsem tě tím ale tak zásadně ranil tak se ti omlouvám, nebylo to mým úmyslem a na to, proč poslední dobou nejezdím do Orlové reagovat snad ani nebudu, hlásím to vždy dost dlouho předem a pokusy o posunutí termínu o víkend dopředu taky proběhly, takže u mě dobrý...